Recenzia na dámske baleríny
Dámske baleríny podľa skúseností ostatných.
Najobľúbenejší výrobcovia
Dámske baleríny podľa najobľúbenejších výrobcov.
Baleríny Bellissima 2.0 od značky Be Lenka sú skvelou voľbou pre mňa z viacerých dôvodov. Najprv ma zaujal ich kvalitný dizajn a vysoká úroveň spracovania. Každý detail je starostlivo premyslený, čo sa prejavuje nielen na ich vzhľade, ale aj na ich trvácnosti a odolnosti voči opotrebeniu.
Čo ma však naozaj nadchlo, je ich komfort, napriek miernemu tlačeniu v oblasti prstových kĺbov. Cítim sa v nich pohodlne a môj pohyb je prirodzený a voľný. Stielka “Relax-Refresh-Reconnect” prispieva ešte viac k môjmu pohodliu, a to nielen pri krátkej chôdzi, ale aj pri dlhšom nosení.
Okrem toho baleríny Bellissima 2.0 sú skvelým doplnkom do môjho šatníka. Ich elegantný a štýlový vzhľad, spolu s univerzálnou čiernou farbou mi umožňujú kombinovať ich s rôznymi outfitmi a vytvárať tak rôznorodé štýlové kombinácie.
Celkovo musím povedať, že som nadmieru spokojná s balerínami Bellissima 2.0 od značky Be Lenka. Sú to topánky, ktoré mi nielen poskytujú komfort, ale dodávajú aj štýl a eleganciu. Odporúčam ich každej žene, ktorá túži po pohodlných a zároveň štýlových balerínach, ktoré podporujú jej zdravie chodidiel.
nádherné a pritom veľmi pohodlné a prispôsobivé nohe
ľahké, priestranné, pohodlné, pomoc pri halluxe
ok
Veľkosť mi nesedela,musela som vrátiť.
Mäkká, príjemná obuv, nerobia sa otlaky, vhodné aj pri probléme s vybočeným palcom..
Výborne sa v nich chodí,ľahučké, v strede sa trochu odťahujú. spokojnosť.
Ustretova, milá komunikácia, objednaný tovar v poriadku
Pocit veľkej topánky .
Sú vhodné na opuchnuté nohy,ľahké,som s nimi spokojná.
Zobrazujem 61 - 80 zo 90 recenzií « Predchádzajúci 1 2 3 [ 4 ] 5 Ďalšie »