Recenzia na dámske baleríny
Dámske baleríny podľa skúseností ostatných.
Najobľúbenejší výrobcovia
Dámske baleríny podľa najobľúbenejších výrobcov.
Obuv je vhodná na širšiu nohu. Je mäkká, pohodlná, vzdušná, ľahučká. Ideálna letná balerínka.
Mňa bohuziaľ gumička tlačila na haluxy. Inak sú široké a vyzerajú poholdné.
Komfortné dámske baleríny na leto za dobrú cenu. Manželka je spokojná.
Hľadala som obuv, ktorá má dosť priestoru na veľký palec, lebo v bežných kamenných predajniach je obuv v oblasti prstov zúžená a stáča prsty dokopy, čo škodí. Zároveň sú tieto topánky príjemné na nosenie, nikde netlačia a sú ako perinka na moje boľavé kĺby. Vrele odporúčam.
Ok…tento produkt som si kúpila preto, že mi opúcha chodidlo…obuv je mäkká , dostatočne široká a v dňoch keď si neviem nič iné obuť je naporúdzi …
Topánky sú ľahké, pekne vypracované. V mojom prípade som musela topánky vrátiť, lebo nemajú pracku a padali mi z nohy. Nie je to však chyba topánok, moja útla noha ich do šírky dostatočne nevyplnila.
Topánky som si vybrala nakoľko mám problém s chodidlami. Výhodou je pracka, ktorá drží topánku pevne na nohe a nevyzúva sa. Topánky sú pekne vypracované, podrážka je ohybná a sú veľmi pohodlné. Topánky sú za dobrú cenu, v akcii sa dajú kúpiť ešte lacnejšie, čo už predstavuje veľmi prijateľnú cenu vzhľadom na kvalitu.
Pre mňa topánka dosť široká. Na obrázku vyzerajú krajšie
Zatial nenosene vas zaujem o hodnotenie je moc rychly.
Nemala som možnosť produkt vyskúšať
Bohužiaľ sú mi baleríny veľké
Veľmi kvalitný produkt, presne zodpovedá popisu
Výborné na leto, ja som si kupovala o číslo väčšie ako zvyčajne nosím, sadli perfektne.
Zobrazujem 21 - 40 zo 90 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5 Ďalšie »